MERDIN 1

MERDIN 1 Pizza - Pasta - Pita - Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1593 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Merdin 1. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 23:26 Meer dan een uur moeten wachten. Nochtans een uur voor gevraagde levering besteld. Toen we belden zeiden ze dat ze er bijna waren, uiteindelijk nog 45 minuten moeten wachten Wel heel lekker gegeten.
23 mei 2022 om 20:24 Het was niet slecht, al kreeg ik niet wat ik bestelde. Ook geen saus bij mijn schotel gekregen. De friet speciaal was lekker maar het papier errond was doorweekt en je kreeg het nauwelijks uit de saus. En meer dan 1,5 uur moeten wachten.
23 mei 2022 om 20:12 Heel lekker, maar duurde wel even om geleverd te worden.
21 mei 2022 om 11:38 Bezorgtijd was iets langer dan gewoonlijk (vrijdagavond?) Pizza's waren iets te zout, zeiden meerderen voor de rest wel lekker en warm.
13 mei 2022 om 22:15 Superlekker!!!
13 mei 2022 om 9:17 Lekker, as usual. Meer dan op tijd geleverd.
10 mei 2022 om 10:43 Lekkere kebab met verse groentjes!
9 mei 2022 om 9:17 De levering was zoals altijd vriendelijk en correct. Maar spijtig was schotel kip die we hadden besteld verkeerd. I.p.v. kip zat er gyros bij wat niet in de smaak viel bij mijn zoon wat over en weer geruil had iedereen wat hij/ zij lekker vonden.
6 mei 2022 om 21:27 Heel lekkere gerechten, geleverd door een vriendelijke bezorger. De levertijd was wel erg optimistisch gesteld op 40 min. 60 min was dichter bij de realiteit geweest ...
18 apr 2022 om 19:45 Snel bezorgd was nog warm en super lekker